imghalf_alt

Proiecte complete pentru saloane de infrumusetare pe finantare europeana

Daca esti la inceput de drum si vrei sa iti deschizi propriul tau centru de infrumusetare, sau daca doar doresti sa iti reinnoiesti aparatura cu ultimele aparitii din domeniul de beauty, noi oferim solutia completa pentru a reduce atat costurile, cat si timpul pe care tu il aloci acestui proiect. 
 
Consultantul nostru in materie de fonduri europene va verifica eligibilitatea ta pentru un astfel de proiect, te va indruma cum sa marchezi numarul maxim de puncte, iar noi ne vom ocupa ca toate echipamentele pe care tu ti le doresti sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Tot ceea ce ai tu de facut este sa ai o imagine clara despre proiectul pe care ti-l doresti si sa ne-o impartasesti. Mai departe ne poti doar urmari cum lucram la a o materializa. 
 

Drumul este foarte simplu. Daca totusi nu stii exact ceea ce iti doresti pentru inceput, ne poti contacta telefonic si sa punem impreuna in lucru un plan. In echipa noastra gasesti medici cu experienta vasta care te pot indruma spre diferite tipuri de aparate in functie de clientela pe care o ai sau de tratamentele pe care vrei sa le faci. Ulterior acestia iti stau la dispozitie pentru eventuale intrebari sau nelamuriri care ar putea apare parcurs.