imghalf_alt

Despre noi

Syotech garanteaza excelenta in servicii fiind rezultatul colaborarii dintre o echipa de medici specialisti si ingineri cu peste 20 de ani de experienta in domeniu. Syotech a luat nastere din dorinta de a furniza echipamente cosmetice, estetice si de intretinere corporala care sa indeplineasca cele mai inalte standarde. Ele sunt atent cercetate si verificate pentru a furniza randament maxim pentru sferta domeniului in care vor fi folosite. De asemena medicii specialisti din echipa Syotech va pot solutiona posibile nelamuriri fata de pacientii cu diferite afectiuni si va pot indruma catre un tratament lipsit de orice pericol.

 

SALOANE DE INFRUMUSETARE LA CHEIE

Ai visat vreodata la un centru de infrumusetare care sa atinga cele mai intalte standarde in materie de echipamente si design? Proiectul tau nu trebuie sa ramana doar la stadiul de vis.

La Syotech noi preluam visul tau si il materializam sub forma pe care tu o doresti. Consultantul nostru in materie de proiecte europene va verifica eligibilitatea afacerii tale pentru finantare, noi vom incadra in contextual dat aparatura si accesoriile pe care tu ti le doresti, le vom livra, le vom monta si iti vom arata cum sa le folosesti. Tot ce ai nevoie este de o dorinta, de restul ne ocupam noi.